Larsen & Buhl

Larsen is opgericht in 1953 door de heer G. G. Larsen in Bussum. Buhl is opgericht in 1935 door de heer C. Buhl, van origine Duits. Beide familiebedrijven zijn hightech toeleverancier. Per 1 januari 2017 zijn beide bedrijven gefuseerd en gevestigd in Zeewolde. Samen staan zij al bijna 150 jaar garant voor kwaliteit, betrokkenheid, innovatie & state-of-the-art productietechnologie.

Produceren, assembleren & (cleanroom) verpakken zijn bij ons een vast begrip. Niet te vergeten de juiste vakmensen om voor elk product het optimale productieproces te bepalen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat we snel kunnen anticiperen op veranderende wensen en eisen van uw bedrijfstak. We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de medische industrie (waaronder ook tandheelkunde), biotechnologie, semiconductor industrie en de lucht- en ruimtevaart.

Wij vervaardigen klantonderdelen volgens klantspecificatie van enkelstuks tot middelgrote series en zijn gespecialiseerd in het verwerken van aluminium, RVS, kunststoffen en exotische materialen. Voor de meet en regeltechniek maken we voornamelijk kleine, hoognauwkeurige producten. Meer informatie kun je hierover vinden op onze productpagina. Indien gewenst, leveren we bij de producten ook meetrapporten en een materiaalattest.

Missie

Larsen & Buhl, uw betrouwbare, innovatieve en bevlogen partner in co-engineering en hoogwaardige precisie productie en/ of samenstellingen.

Visie

Innovatief in de creatie van de beste technologische oplossing voor uw product.

Kernwaarden

  • State-of-the art productietechnologie
  • Kwaliteit
  • Bevlogen, professionele medewerkers
  • Duurzame samenwerking
  • Innovatief

Meer weten over Larsen & Buhl?
Neem contact op met een van onze accountmanagers.