Terwijl de feestdagen naderen, is het tijd om terug te kijken op de successen en mijlpalen die Larsen & Buhl heeft bereikt in 2023. Dit jaar stond in het teken van ontwikkeling, groei, optimalisering en het verkorten van productietijd. We delen graag met u een aantal opmerkelijke ontwikkelingen.

Een van de hoogtepunten van dit jaar was de aanschaf van de DMG EVO 60, een machine met een grotere opspanmogelijkheid dan onze DMG EVO 40. We hopen hiermee een nog uitgebreider productenpakket te kunnen produceren, en uiteraard levertijden te verkorten.

Maar dat was niet het enige. We hebben ook de Spinner 850 en de Makino geautomatiseerd, waardoor efficiëntie en productiviteit werden gemaximaliseerd. Daarnaast hebben we onze meetkamer uitgebreid met een state-of-the-art Hexagon CMM machine, mede voorzien van een laserkop, waarmee we ook op deze afdeling kortere levertijden kunnen realiseren en meer mogelijkheden hebben voor het meten van hoogwaardige producten.

De CTX draai-freesmachine is inmiddels volledig operationeel, wat onze mogelijkheden voor veelzijdige productie verder vergroot. Het voordeel hiervan is het verkorten van het productieproces.

Met trots verwelkomen we nieuwe teamleden bij Larsen & Buhl. Hun expertise en toewijding dragen bij aan de dynamiek van ons bedrijf en versterken onze capaciteit om te innoveren en te groeien.

 In 2023 hebben we actief gezocht naar manieren om onze samenwerking met klanten te intensiveren. Uw succes is ons succes, en we blijven toegewijd aan het leveren van oplossingen die uw verwachtingen overtreffen. We geloven in partnerschappen die verder gaan dan transacties; het gaat om het samen bouwen aan een duurzame toekomst: Shaping the Future with Precision.

 Ter afsluiting van dit vruchtbare jaar willen we u bedanken voor uw voortdurende vertrouwen en partnerschap. We kijken vol enthousiasme uit naar het nieuwe jaar, waarin we blijven streven naar innovatie, duurzaamheid en het overtreffen van uw verwachtingen.

 Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

 Met vriendelijke groet,

 Het Team van Larsen & Buhl

Larsen & Buhl shaping the future with precision