Nieuwe aanwinsten Larsen & Buhl

Nieuws

Meegaan met de tijd en het liefst een aantal stappen voor blijven is erg belangrijk voor de innovatie binnen het bedrijf. Neem als voorbeeld de samenstelling van het machinepark. Het vooruit blijven denken en het anticiperen op verandering in de markt. Met trots presenteren wij de nieuwe aanwinsten binnen Larsen & Buhl.

De Makino D500 is onlangs toegevoegd aan ons machinepark. Deze high tech machine staat bekend als zeer betrouwbaar en is in staat hoog nauwkeurig werk af te leveren. Door de conditionering van de gehele machine kan de D500 op een duizendste millimeter nauwkeurig presteren. Door deze investering kunnen wij nog meer voldoen aan de eisen van de klant. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de onlangs vernieuwde website: www.larsenenbuhl.nl 

Naast de investering in de Makino, zijn er nog een aantal andere investeringen gedaan, waaronder de DMG DMU 40 EVO. Deze machine is zeer geschikt voor het kleine precisiewerk en gaat onder andere de productie in de medische sector ondersteunen. Doordat de DMU erg constant en seriematig te werk gaat, en ook over een hoog werktempo beschikt, is ook deze machine een uitstekende toevoeging aan ons machinepark!

Larsen & Buhl shaping the future with precision

Omzetstijging 2017 in de maakindustrie

Onlangs kwam metaalkrant.nl met een interessant artikel over de omzet cijfers in de metaal industrie. De sector in de metaal industrie is aan het groeien en ook Larsen & Buhl groeit daarin mee. Overall is de sector in de metaal en erts met 13,6% gestegen in 2017 t.o.v. 2016 blijkt uit cijfers van centraal bureau voor de statistiek. Uitgebeeld in de grafiek hierboven.

Larsen & Buhl shaping the future with precision

Menu