Human mind with Artificial Intelligence

Nieuws, Opleiden

Innovatie en automatisering door te investeren in mens en machine is het thema bij Larsen & Buhl in 2018. Naast diverse niet geautomatiseerde CNC draai en freesmachines zijn er volledig geautomatiseerde draai en freesmachines in gebruik in een productieruimte van 5000m2 met maar liefst meer dan 50 medewerkers. Mens & Machine optimaal ontwikkelen en inzetten zijn de sleutelwoorden. Het is echter geen kwestie van ‘inkopen en implementeren’. Innovatie zal alleen succesvol zijn met de juiste begeleiding, opleiding en motivatie van alle betrokken medewerkers.

Top Solid 7 zorgt voor eenheid voor alle 3/4/5-assige freesmachines en operators. Dit programmeersysteem verbindt technische intuïtie, programmeren en slim produceren aan elkaar. In de draaierij wordt de robotisering en verdere automatisering uitgebreid. Alles wordt en is ingericht om technisch hoogwaardige producten in kleine series 24/7 te kunnen produceren.

Het beoogde resultaat is hoogwaardige kwaliteit en scherpe levertijden, waarbij onze klanten ook weer hun zowel interne als externe klanten beter kunnen bedienen.

Hoe we dat doen? Dat kunnen wij u toelichten op de precisiebeurs op onze stand nr: 153 op woensdag 14 november en/ of donderdag 15 november 2018 in Veldhoven. Registreer uw bezoek hieronder:

Registreer hier uw bezoek voor de precisiebeurs in Veldhoven Registreer hier uw bezoek voor de precisiebeurs in Veldhoven

Larsen & Buhl shaping the future with precision

Menu